Tentang Kami

TC mangrupikeun perusahaan téknologi propésional khusus kana R&D, produksi sareng penjualan layar tampilan LCD & OLED kanggo telepon sélulér. Ayeuna mangrupikeun salah sahiji pabrik utama layar tampilan di pasar aksésoris ponsel di Cina.
TC ngagaduhan langkung ti 500 padamel sareng langkung ti 5,000 daérah lokakarya méter pasagi ayeuna, sadayana henteu bébas debu, suhu konstanta sareng lokakarya kalembaban, kalebet langkung ti 1.000 méter pasagi 100 lokakarya bébas debu. Perusahaan ngagaduhan tim téknis sareng manajemén anu kuat, kalebet langkung ti 20 anggota tim R&D, aya langkung ti 50 insinyur profesional dina ngolah, alat sareng kualitas.

Perusahaan ngagaduhan 4 COG otomatis, jalur produksi FOG, 5 garis laminating otomatis otomatis, 4 garis perakitan backlight otomatis, sareng kiriman bulanan komprehensif produk 800K pcs, alat-alat otomatisasi sacara efektif tiasa mastikeun kualitas sareng konsistensi produk.

TC ngalaksanakeun sistem manajemen kualitas anu ketat, parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian ti para nasabah kalayan téknologi produksi anu maju, kualitas produk anu saé sareng jasa propésional, sareng parantos netepkeun hubungan kooperatif jangka panjang anu hadé kalayan seueur pabrik domestik sareng asing anu terkenal. Ngaliwatan uji coba teras-terasan, produk TC parantos ngahontal tingkat anu ngarah kana industri dina kacaangan tampilan, warna gamut, jenuh, sudut pandang sareng indikator sanés.

TC taat kana prinsip "jasa propésional kelas munggaran pikeun konsumén, produk beredar anu mayar pelanggan", sareng prinsip "ngaladénan anjeun sacara sadidinten, jasa propésional sareng khusus", kami komitmen pikeun ngawangun mérek TC, sareng ngagaduhan Kaistiméwaan VIP jasa docking propésional pikeun unggal palanggan, kalayan kamampuan solusi bisnis dewasa, sareng ngajaga reputasi anu hadé dina industri anu sami.

TC nampi pisan kunjungan anjeun sareng bimbingan, sareng ngarepkeun hubungan bisnis jangka panjang sareng anjeun. Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kualitas produk? Naha anjeun masih buru-buru ngeunaan-penjualan produk? Punten pasihkeun masalah anjeun ka kami. Perusahaan anteb ngarep pisan kadatangan anjeun, sareng ngabagéakeun konsultasi sareng dukungan anjeun. Upami anjeun ngarepkeun milih tim propésional, palayanan kualitas luhur, produk kelas munggaran, naon anu anjeun ngantosan, mangga ngahubungan kami! Hatur nuhun!

Company Introducti (17)
Company Introducti (16)
Company Introducti (7)
Company Introducti (8)