Taros Kami

Pabrikan TC

Alamat

Tuojia Industrial Zone, No.34 Baoye Road, Guanghu Street, Longhua District, Shenzhen.

Telepon

Jualan: 13510424261

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami