Warta

Biasana, urang sering ngalaman kaayaan layar telepon sélulér rusak ku teu dihaja, sababaraha kasus rusak panutup gelas, aya anu layar internal henteu ditampilkeun ogé rusak. Anu ngalereskeun ti pihak katilu umumna bakal naros naha anjeun hoyong anu aslina atanapi anu biasa. Sacara umum, bédana harga henteu ageung, nyaéta pikeun panduan pikeun ngagentos anu aslina. Tapi naha anjeun terang naha layar anu digentoskeunna nyaéta layar aslina? Editor leutik ieu ngajarkeun anjeun kumaha ngaidentipikasi layar anu leres sareng salah.

 

Mimiti, urang bakal nyarioskeun layar luar saderhana. Sakumaha kakarék urang nyarioskeun, layar aslina ti pabrik anu dasarna rakitan layar. Kusabab kitu, anu disebut layar éksternal asli jarang pisan. Beda antara anu asli sareng anu biasa dina kaseueuran perusahaan pangropéa nyaéta bédana antara kaca titik tukang sareng kaca biasa, sareng aya sababaraha layar éksternal asli anu asli.

safdg (1)

 

Umumna, layar anu diganti ku mesin Android kalintang goréngna. Sakali rusak, éta ogé langkung saé. Kaparigelan ngabédakeun nyaéta merhatoskeun kalancaran 2.5D radian tepi layar sareng jumlah lapisan solokan minyak. Sacara umum, bagian-bagian anu nganggo radian 2.5D dina layar luar anu goréng henteu lancar sareng lemes teuing. Harga layar jenis ieu antara 80 sareng 90. Layar anu alus lemes sareng mulus, Lapisan minyak kandel, tapi hargana moal ngaleuwihan 300 yuan. Upami hiji profiteer naroskeun ka anjeun pikeun nyungkeun RMB 4500, anjeun tiasa langsung angkat. Henteu kedah dibenerkeun deui di dieu. Kusabab paménta ageung sareng ranté pasokan sampurna layar éksternal Apple, kualitas layar éksternal saé pisan, bahkan tiasa dibandingkeun sareng layar aslina, sareng hargana henteu langkung ti 300 yuan.

 

Masih aya seueur layar aslina dina pasaran pikeun perakitan layar, anu didamel tina saluran khusus anu béda. Aya seueur jinis layar anu teu asli, kalebet layar tekanan tukang kalayan piring panutupna diganti, layar LCD aslina nganggo kabel datar anu dirobih atanapi lampu latar, layar tiruan anu luhur, sareng sajabana saatos maca jinisna, anjeun tiasa langsung ngobrolkeun katerampilanana.

 

Ayeuna, seueur telepon sélulér layar OLED, anu artos seueur artos. Tangtosna, harga ngarobih layar ogé mahal. Nanging, aya seueur anu nguntungkeun pisan anu henteu hoyong ngagentos layar aslina kanggo anjeun, tapi ogé ngagentos ku hiji LCD layar bahan murah ieu, kusabab ieu tiasa disebatkeun nguntungkeun, layar bahkan tiasa ngasilkeun 500 atanapi 600 yuan, di luar henteu katingali, upami urang aya dina ieu, urang tiasa nyandak gelas pembesar pikeun ngaidentipikasi.

 

Saluyukeun layar kana layar bodas kalayan henteu nganggo téks atanapi pola sajauh mungkin, sareng titenan susunan piksel layar nganggo kaca pembesar. Sami sapertos seri iPhone X sareng saluhureuna, seueur andalan doméstik mangrupikeun susunan sub-piksel piksel inten Samsung, sapertos anu di luhur.

 

Huawei P30 pro sareng pasangan 20 Pro mangrupikeun susunan "Zhou Dongyu" tina BOE, sareng susunan pentil biasa LG, sapertos anu dipidangkeun dina gambar di luhur,

 

LCD Panggantian rada béda. Kaseueuranana disusun dina susunan standar RGB standar. Sapertos anu dipidangkeun dina gambar di luhur, upami anjeun mendakan yén telepon sélulér anjeun aslina layar OLED sareng diganti ku LCD ku profiteer, anjeun tiasa nganggo cara ieu pikeun geuwat indit ka anjeunna pikeun ngicalan artos.

 

Cara anu sanés nyaéta pikeun ngaidentipikasi naha layar luar pakumpulan ieu asli, sapertos metode di luhur. Salaku tambahan, layar henteu tiasa sacara signifikan langkung luhur tibatan wates saatos ngarobih layar. Umumna, rakitan layar anu sanés anu aslina bakal langkung kentel tibatan anu aslina. Janten bakal kasohor.

Di luhur nyaéta cara pikeun ngarobih anjeun. Kuring miharep éta bakal ngabantosan anjeun.


Pos waktos: Aug-18-2020