Warta

Jaman BPM

Nyarios produk ieu, sababaraha urang pasti ningali éta. Nyatana, sacara ketat, produk ieu moal tiasa disebat telepon sélulér. Alat-alat ieu mimiti muncul dina abad ka-20, nalika Shanghai mangrupikeun kota munggaran anu muka stasiun paging. Saatos éta, alat-alat BP sacara resmi asup ka pasar Cina. Sedengkeun pikeun pungsi alat ieu, sababaraha generasi paskiri 80-an anu parantos nganggona panginten terang yén nalika anjeun hoyong réréncangan atanapi konsumén ngahubungi anjeun, anjeun kedah nyaritakeun nomer paging anjeun sateuacanna. Teras nalika aranjeunna kedah ngahubungi anjeun, aranjeunna bakal mendakan stasiun paging sareng ngawartosan platform ieu ngeunaan nomer anjeun. Tungtungna, platform bakal nginpokeun ka anjeun, janten anjeun nampi Meunang pesen anu ditelepon sahingga anjeun tiasa kéngingkeun telepon di caketna kanggo nelepon deui. Ku ningali prosés ieu, urang tiasa terang yén komunikasi dina jaman éta henteu merenah pisan, sareng éta henteu tiasa ngahontal fungsi anu tepat waktos.

Era telepon sélulér

Ngomongkeun bentuk telepon sélulér ieu, éta rada deukeut sareng kahirupan modéren urang. Produk ieu dihasilkeun ku Motorola di 1973. Munculna telepon sélulér ngagambarkeun yén jalma saleresna gaduh telepon sélulér. Dina produk ieu, aya layar LCD sareng sakumpulan tombol. Dina kesan kami, panginten produk ieu ngan ukur tiasa nelepon telepon. Nyatana, éta ngagaduhan seueur fungsi, sapertos maén gim, ngarékam sareng MP3.

Mesin ieu mimiti muncul di nagara deungeun, kalayan tukeur dunya, nagara urang ogé mimiti ngenalkeun produk ieu. Dina 1987, Guangdong janten kalungguhan dina ngarengsekeun sambungan komunikasi. Saatos mecenghulna produk ieu di daratan, éta populér pisan ku jalma. Nanging, kusabab harga anu tinggi dina waktos éta, masarakat panginten yén upami saha waé anu ngagaduhan mesin sapertos kitu, éta bakal janten tiran lokal dina pendapat urang ayeuna. Teras, ku jalanna waktos, produk anyar mimiti muncul. Di 2001, telepon sélulér dileungitkeun ku jaman, anu leres-leres janten istilah sajarah.

Kadatangan Era telepon sélulér 2G

Kalayan paningkatan téknologi anu teras-terasan, produk telepon sélulér anyar muncul dina kahirupan urang. Sanaos telepon sélulérna sateuacanna ngagaduhan hartos anu saé pikeun telepon sélulér, volume na ageung teuing sareng teu merenah pikeun dibabawa. Kusabab kitu, jalma-jalma parantos ngembangkeun ponsel alit sareng alit. Salaku tambahan, tina segi téknologi komunikasi, jalma-jalma parantos nyiptakeun téknologi 2G. Telepon sélulér sapertos ieu anu tiasa nyambung kana jaringan 2G tiasa nambihan sababaraha fungsi anu teu aya sateuacanna ku nganggo jaringan ieu, sapertos tiasa ngirim email sareng perangkat lunak ka anu sanés. Pikeun jenis telepon sélulér ieu, aya ogé sababaraha mérek terkenal, sapertos Nokia, anu masihan kami kesan anu jero. Éta kawéntar kawéntar dina waktos éta, kusabab kualitas telepon sélulérna saé pisan bahkan upami murag kana taneuh, éta tetep tiasa gembleng.

Hayu urang nyarioskeun gaya penampilan telepon sélulér sapertos kieu. Dina hal penampilan, aya seueur jinis desain. Salaku conto, aya anu push-pull, sareng aya ogé seueur jinisna, sapertos flip-flop, flip-flop, sareng ayeuna gaya layar ageung, anu rupa-rupa pikeun jalma tiasa dipilih.

Hikmah sareng kakuatan datang

Kalayan kamajuan kontinyu tina téknologi kami, sateuacan jalma ngadamel jaringan 2G moal tiasa deui nyumponan sarat jalma ,. Hasilna, jaringan komunikasi 3G sareng 4G parantos muncul. Sareng ku munculna jaringan ieu, jalma-jalma parantos ngararancang telepon sélulér kalayan fungsi anu saluyu. Éta anu urang anggo ayeuna. Telepon sélulér ieu langkung seueur aplikasi, sapertos ngadangukeun lagu sareng nonton pidéo.


Pos waktos: Aug-18-2020