Warta

Hayu atuh naroskeun patarosan ti heula

Telepon sélulér biasana disimpen dina méja nalika henteu dianggo,

Naha anjeun nempatkeun layar luhur atanapi layar handap?

Tapi anjeun terang naon?

Pasang telepon sélulér dina desktop kalayan layar handap.

Anjeun bakal terang naha saatos maca ieu?

Tilu kaunggulan layar nyanghareup ka handap

Cegah lebu, layar kontak cair

1. Upami layar ditempatkeun ka luhur, bakal aya seueur lebu, anu bakal ngajantenkeun layar kotor. Layar telepon sélulér sareng pilem toughened tiasa digoréng nalika diberesihan.

2. Layar telepon sélulér nyanghareupan, cai, sup inuman, sareng sajabana teu kahaja nyebarkeun dina layar telepon sélulér, anu disebat piercing jantung.

Ku alatan éta, nalika telepon sélulér henteu dianggo, layar na ka handap, anu tiasa nyingkahan karusakan lingkungan sareng manusa dugi ka tingkat anu tangtu.

Nyegah kaméra naék tina kagorés

Nalika payun layar telepon sélulér ditempatkeun, kaméra cembung aya di gigireun desktop, anu gampang dikeruk sareng corétan kaméra, anu bakal mangaruhan kualitas poto.

Ngajagi karusiahan pribadi

Telepon hapé disimpen hareup. Upami aya batur anu aya di sakuriling anjeun, telepon atanapi pesen tiasa ditingali ku anu sanés. Upami berita na swasta pisan, matak éra. Salaku tambahan kana inpormasi, upami Alipay sareng bank APP henteu ditutup, aranjeunna tiasa kakeunaan kusabab panempatan positip layar.

Tangtosna, nalika telepon henteu dianggo,

Kalayan layar handap, aya seueur anu langkung seueur

Sajenis

Salaku conto, teu aya ajakan pesen dina layar telepon sélulér,

Abdi tiasa langkung konsentrasi kana diajar sareng damel.

Salaku tambahan, upami saku telepon sélulér pikeun merhatoskeun: disarankeun layar na ditempatkeun caket kana suku, anu tiasa nyingkahan keuna ku logam luar sareng sudut méja, sareng sacara efektif tiasa nyingkahan potensi corétan suku anu disababkeun ku panas batré dina usum panas.

Saatos maca, anjeun ngartos?

Kumaha cara nempatkeun telepon sélulér anjeun?


Pos waktos: Aug-18-2020