//cdncn.goodao.net/tcmanufacturer/38fa77631.jpg
//cdncn.goodao.net/tcmanufacturer/banner12.jpg
//cdncn.goodao.net/tcmanufacturer/banner14.jpg
tentang Kami

TC is a professional technology enterprise specializing in the R&D, production and sales of LCD&OLED display screen for mobile phone. It is currently one of the major manufacturers of display screen in the mobile phone accessories market in China.

Perusahaan

TC mangrupikeun perusahaan téknologi propésional khusus kana R&D, produksi sareng penjualan layar tampilan LCD & OLED kanggo telepon sélulér. Ayeuna mangrupikeun salah sahiji pabrik utama layar tampilan di pasar aksésoris ponsel di Cina.

TC has more than 500 employees and more than 5,000 square meters workshop areas right now, all of them are dust-free, constant temperature and humidity workshops, including more than 1,000 square meters 100 class dust-free workshops.

Perusahaan

TC ngagaduhan langkung ti 500 padamel sareng langkung ti 5,000 daérah lokakarya méter pasagi ayeuna, sadayana henteu bébas debu, suhu konstanta sareng lokakarya kalembaban, kalebet langkung ti 1.000 méter pasagi 100 lokakarya bébas debu.

The company has a strong technical and management team, including more than 20 R&D team members, there are more than 50 professional engineers in processing, equipment and quality.

Perusahaan

Perusahaan ngagaduhan tim téknis sareng manajemén anu kuat, kalebet langkung ti 20 anggota tim R&D, aya langkung ti 50 insinyur profesional dina ngolah, alat sareng kualitas.

Tambih deui

produk

Karagaman
  • Klasifikasi
Tambih deui

BALONG

Karagaman
Tambih deui
  • Quality

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés

  • Certificate

    Sertipikat

    TC ngalaksanakeun sistem manajemen kualitas anu ketat, parantos kéngingkeun kapercayaan sareng pujian ti para nasabah kalayan téknologi produksi anu maju, kualitas produk anu hadé sareng jasa propésional

  • Manufacturer

    Pabrikan

    TC ngagaduhan langkung ti 500 padamel sareng langkung ti 5,000 daérah lokakarya méter pasagi ayeuna, sadayana henteu bébas debu, suhu konstanta sareng bengkel asor, kalebet langkung ti 1.000 méter pasagi lokakarya bébas kelas 100 méter pasagi 100