Produk

LCD ngagantian layar pikeun iPhone 7G

Kauntungannana layar LCD TC-7G :

● Harga langsung pabrik, wilujeng sumping ka pabrik urang.

● Layar LCD énggal, teu aya titik sorotan titik gelap

● 100% diuji sacara ketat hiji-hiji sateuacan pengiriman sareng 100% tiasa dianggo saé.

● Sadaya tampilan HD anyar sareng aslina.

● Tampilan multi-rampa sareng téknologi iPS.

● tampilan nada Ture, jenuh tinggi.

● Témbong gamut lega (P3).

● Polariisasi uji visi anu hadé pikeun sadaya malaikat.

● kacaangan tinggi, kinerja ngadeukeutan OEM.


Detil Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami