Produk

LCD ngagantian layar pikeun iPhone 6SP

Kauntungannana layar LCD TC-6SP:

● Harga langsung pabrik, wilujeng sumping ka pabrik urang.

● Layar LCD énggal, teu aya titik anu hérang / teu aya titik poék / teu aya titik bising.

● 100% diuji sacara ketat hiji-hiji sateuacan pengiriman sareng 100% tiasa dianggo saé.

● Sadaya tampilan HD anyar sareng aslina.

● Tampilan multi-rampa sareng téknologi iPS.

● tampilan nada Ture, jenuh tinggi.

● Témbong gamut lega (P3).

● Tés polarisasi: visi anu hadé pikeun sadaya malaikat.

● kacaangan tinggi, kinerja ngadeukeutan OEM.


Detil Produk

Ngaran Produk

Layar rampa layar lcd mobile

Ngaran Brand

TC

Nomer Modél

pikeun iPhone 6SP

Ukuranna

5,5 inci

Warna

Hideung

Jenis

Layar LCD + Majelis Digitizer Layar Toél

Jaminan

12 Bulan

QC

100% uji coba ganda sateuacan kintun

Ngepak

Gelembung Kantong / Box Box / Box karton

Dianggo

1.Fiksikeun Layar Telepon Rusak

2.Ngalaan Masalah, Masalah Sentuhan, Layar lcd Retak

3. Piksel Maot, Masalah Warna Salah, jsb.

Ngeunaan pabrik kami:

LCD screen replacement for iPhone 6SP (1)
safdg (2)

TC ngagaduhan langkung ti 500 padamel sareng langkung ti 5,000 daérah lokakarya méter pasagi ayeuna, sadayana henteu bébas debu, suhu konstanta sareng lokakarya kalembaban, kalebet langkung ti 1.000 méter pasagi 100 lokakarya bébas debu.

Pabrik urang gaduh 4 COG otomatis, jalur produksi FOG, 5 garis laminating otomatis otomatis,

 4 garis perakitan lampu latar otomatis, sareng kiriman bulanan komprehensif produk 800K pcs, alat-alat otomatisasi sacara efektif tiasa mastikeun kualitas sareng konsistensi produk.

Upami anjeun ngarepkeun milih tim propésional, palayanan kualitas luhur, produk kelas munggaran, naon anu anjeun ngantosan, mangga ngahubungan kami! Hatur nuhun!

safdg (3)
safdg (4)
safdg (5)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami